Ţălnar: Dolha va apăra în meciul cu Steaua

Antrenorul echipei Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat, luni, înainte de începerea antrenamentului, că portarul Emilian Dolha va fi titular în partida cu formaţia Steaua, din etapa a XXII-a a Ligii I, deşi acesta a fost criticat de preşedintele executiv Cristian Borcea după greşeala comisă la Cluj.

12 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Dolha va apăra în meciul cu Steaua

Portarul echipei Dinamo, Emilian Dolha (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Derbiul cu Steaua este capul de afiş al sezonului, mai ales că amebele echipe sunt în lupta pentru titlu. După meciul de la Cluj am mari speranţe că vom obţine un rezultat bun şi sper să ne mulţumim suporterii. Suntem pe drumul cel bun şi rezultatul cu Steaua contează foarte mult în ceea ce va fi în continuare. Sper ca jucătorii să se autodepăşească în acest meci", a declarat Ţălnar.

"Avem vreo 4-5 jucători incerţi, dar se fac mari eforturi să fie recuperaţi până la ora jocului. Dolha nu numai că va fi în lot, dar va şi apăra. Am mare încredere în el. E adevărat că au fost şi greşeli, dar sunt sigur că va face un meci bun. Borcea spune ce vrea el, dar eu răspund de rezultat şi eu decid cine joacă. Mai supărat decât Dolha nu cred că a fost nimeni, dar sunt mulţi care au greşit şi cred că el are nevoie de încrederea noastră", a mai spus Ţălnar.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, sâmbătă, că portarul Emilian Dolha nu merită să mai joace nici la echipa a doua a clubului, după cele două gafe din meciul cu CFR Cluj, scor 2-2, în etapa a XXI-a a Ligii I.

Partida Dinamo Bucureşti - Steaua Bucureşti, din etapa a XXII-a a Ligii I, se va disputa miercuri, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici