Ţălnar îi succede lui Munteanu la conducerea FC Dinamo: Mâine vom stabili detaliile contractului

Antrenorul Cornel Ţălnar a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că este de acord să preia conducerea tehnică a echipei Dinamo, precizând că nu se pune problema unui provizorat şi că vineri va stabili toate detaliile contractului, împreună cu oficialii clubului bucureştean.

310 afișări
Imaginea articolului Ţălnar îi succede lui Munteanu la conducerea FC Dinamo: Mâine vom stabili detaliile contractului

Ţălnar îi succede lui Munteanu la conducerea FC Dinamo: Mâine vom stabili detaliile contractului (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Acum sunt la Alba Iulia, dar mâine sunt la Bucureşti să vorbesc cu domnul preşedinte. Am discutat în principiu şi sunt de acord să vin la Dinamo, îmi doresc să vin la Dinamo. Nu se pune problema provizoratului, la Dinamo nu se va mai pune problema interimatului. Mâine (n.r. - vineri) vom stabili toate detaliile contractului", a spus Ţălnar.

Cornel Ţălnar a pregătit până în prezent în mai multe rânduri formaţia Dinamo şi în ultima perioadă a fost antrenor la echipa a doua a clubului.

FC Dinamo a anunţat, joi seară, pe site-ul oficial, că convenit cu antrenorul principal Dorinel Munteanu, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale.

"Mulţumim, Dorinel Munteanu! FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Dorinel Munteanu au convenit în această după-amiază, pe cale amiabilă, întreruperea raporturilor contractuale, a anunţat Nicolae Badea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului din «Ştefan cel Mare»", se arată pe site-ul oficial al clubului bucureştean.

Dorinel Munteanu a preluat conducerea tehnică a echipei Dinamo la 14 noiembrie, când a semnat un contract pe doi ani şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici