Ţălnar: În afara golurilor, am avut alte şapte ocazii mari de a marca

Antrenorul formaţiei Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat, joi, după victoria obţinută pe terenul grupării Astra Ploieşti, scor 2-1, în Cupa României, că echipa sa a meritat să învingă, deoarece, în afara golurilor, a avut şapte ocazii importante de a marca.

22 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: În afara golurilor, am avut alte şapte ocazii mari de a marca

Ţălnar: În afara golurilor, am avut alte şapte ocazii mari de a marca (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"A fost un joc bun contra unei echipe care a vrut şi a luptat mult, joc pe care, în ciuda terenului foarte greu, cred că l-am controlat. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar cred că, după joc, meritam victoria, pentru că, în afara golurilor, am avut alte şapte ocazii mari de a marca", a spus Ţălnar.

Cornel Ţălnar a precizat că nu are nicio preferinţă în privinţa adversarei din semifinalele Cupei României.

"Nu am preferinţă pentru adversarul pe care îl vom întâlni în semifinale, când datele problemei vor fi altele, pentru că se joacă tur-retur. Cred că s-au calificat în semifinale patru echipe foarte bune şi orice adversar am avea, am avea o misiune la fel de grea", a declarat Ţălnar.

Echipa Dinamo Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia Astra Ploieşti, în sferturile de finală ale competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici