Tamaş a sosit la Dinamo

Fundaşul Gabriel Tamaş a declarat, joi seară, că va juca la Dinamo un sezon sub formă de împrumut, adăugând că este apt să evolueze în derbiul cu formaţia Rapid Bucureşti, programat duminică, în etapa a V-a a Ligii I.

26 afișări
Imaginea articolului Tamaş a sosit la Dinamo

Tamaş a sosit la Dinamo pentru a semna contractul

"Le-am promis domnilor Badea şi Borcea că mă voi întoarce. Am vorbit mereu la telefon. Aseară eram jucătorul lui Auxerre, astăzi sunt alb-roşu. Transferul s-a făcut peste noapte. Cei de la Dinamo au pile bune la Auxerre. Nu le-a fost greu să mă convingă să mă întorc. Dacă mă va băga antrenorul, voi juca duminică. Este concurenţă serioasă la Dinamo, dar aşa a fost la toate echipele unde am jucat. Eu aş semna pe viaţă cu Dinamo. Sunt mai nebun, vreau să joc cu ei în Liga Campionilor", a spus Tamaş.

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a afirmat că înţelegerea pe un an încheiată, joi, de Tamaş va fi prelungită. "Eu mă bucur că Tamaş a revenit. Deocamdată, avem o înţelere pentru un an de zile, dar în mod sigur o vom prelungi. Pentru mine e o bucurie, deoarece îl ştiu de când a venit de la Braşov, de la 18 ani. Pentru Dinamo şi pentru suporteri aportul lui Tamaş va însemna foarte mult. Cred că este un real şi important câştig pentru Dinamo", a precizat Badea.

Întrebat dacă venirea lui Tamaş coincide cu plecarea fundaşului Cosmin Moţi la echipa Lazio Roma, Badea a declarat: "Nu aţi înţeles? Deocamdată a venit Gabi, nu că pleacă Moţi. Şi Dinamo are destule resurse pe linia de fund".

La finalul antrenamentului de joi după-amiază, Moţi s-a arătat extrem de fericit când l-a văzut pe Tamaş, însoţit de impresarul Victor Becali, în incinta arenei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Gabriel Tamaş a efectuat joi după-amiază primul antrenament cu formaţia dinamovistă, internaţionalul român ajungând în finalul şedinţei de pregătire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici