Tamir Cohen: Ne aşteptăm la un meci foarte dificil împotriva României

Mijlocaşul echipei engleze Bolton Wanderers, Tamir Cohen, a declarat, luni, la Timişoara, cu două zile înaintea jocului amical România - Israel, că formaţia sa va avea un meci dificil în compania reprezentativei pregătite de Răzvan Lucescu.

16 afișări
Imaginea articolului Tamir Cohen: Ne aşteptăm la un meci foarte dificil împotriva României

Tamir Cohen: Ne aşteptăm la un meci foarte dificil împotriva României (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne aşteptăm la un meci foarte dificil, însă sperăm să avem o evoluţie bună şi să ne pregătim aşa cum trebuie pentru un meci amical. Din naţionala României îl ştim foarte bine pe Chivu, care, din păcate, este accidentat şi nu va juca miercuri. Nu îi ştim pe toţi adversarii noştri, dar vom avea, marţi, o şedinţă de vizionare în care vom afla mai multe amănunte despre ei. Sper să facem un meci bun împotriva României. Trebuie să ne pregătim foarte bine pentru a ne califica la Campionatul European şi să nu fim atenţi doar la primele echipe din grupă, ci să avem mare grijă şi de celelalte formaţii, pentru a nu avea surprize neplăcute", a spus Cohen.

Un alt mijlocaş israelian, Biram Kial (Maccabi Haifa), a spus că meciul de miercuri va fi greu pentru ei, deoarece jucătorii români evoluează la echipe puternice din toată Europa: "Este un amical cu o echipă puternică. România are jucători cu mare experienţă şi sperăm să avem un joc bun de pregătire. Chiar dacă internaţionalii importanţi ai României nu vor evolua miercuri, şi ceilalţi au multă expreienţă, pentru că joacă la echipe puternice din toată Europa. Cu siguranţă vom avea un meci dificil".

Echipa naţională a Israelului efectuează, luni seara, un antrenament, pe stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara.

Meciul amical dintre reprezentativele României şi Israelului va avea loc, miercuri, de la ora 20.45, pe stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici