Târcă este încrezătoare că Rulmentul poate câştiga titlul

Antrenorea Mariana Târcă crede că Rulmentul Braşov poate câştiga Liga Naţională de handbal în acest sezon, mai ales având în vedere că a avut o campanie de transferuri foarte bună.

1 afișare
Imaginea articolului Târcă este încrezătoare că Rulmentul poate câştiga titlul

Târcă este încrezătoare că Rulmentul poate câştiga titlul

"Dacă sezonul trecut am avut probleme în lupta la titlu şi nu ne-am putut ridica la nivelul Oltchimului, în actuala ediţie de campionat sunt convinsă că vom pune probleme tuturor adversarilor, inclusiv campioanei Oltchim Râmnicu Vâlcea. Am avut o campanie foarte bună de transferuri şi sunt încrezătoare atât în campionat cât şi în meciurile din Cupele Europene", a spus Târcă.

Mariana Târcă a afirmat că este foarte important ca echipa sa să ia startul în Liga Naţională cu dreptul, şi nu oricum, ci cu un joc foarte bun. "Vom debuta cu Dunărea Brăila, pe propriul teren, şi trebuie să facem un joc bun. Normal că avem emoţii, ca la orice început, dar nu cred că se pune problema învingătoarei în partida de sîmbătă", a declarat Mariana Tîrcă.

În prima etapă, cu Dunărea Brăila, oficialii braşoveni nu se vor putea baza pe serviciile pivotului sîrb, Ornela Rogan, căreia nu i-a ieşit permisul de muncă în ţara noastră. De asemenea, nu vor fi trecute pe foaia de joc, Elena Avădănii, Cosmina Damian şi Cristina Niculae, nerefăcute. Va juca în schimb coreeanca Woo Sun Hee, care a ajuns înapoi la Braşov joi seară, după ce a fost prezentă la naţionala ţării sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici