Tatăl lui Gabriel Torje transportat la spital, după ce i s-a făcut rău la stadion

Tatăl jucătorului dinamovist Gabriel Torje, aflat în tribune la partida Dinamo - Slovan Liberec, din play-off-ul Ligii Europa, a fost transportat la secţia de cardiologie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, după ce i s-a făcut rău în timpul incidentelor de la meci, informează Sport.ro.

43 afișări
Imaginea articolului Tatăl lui Gabriel Torje transportat la spital, după ce i s-a făcut rău la stadion

Tatăl lui Gabriel Torje transportat la spital, după ce i s-a făcut rău la stadion

Potrivit sursei citate, tatălui lui Torje i s-a făcut rău în timpul incidentelor de la finalul meciului de pe stadionul Dinamo şi a fost nevoie de intervenţia medicilor. El a fost imediat transportat cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă, sectia de cardiologie, unde şi-a revenit.

"Tatăl lui Torje a fost dus cu ambulanţa la spitalul de urgenţă la cardiologie, unde, din fericire, şi-a revenit", a declarat pentru Sport.ro preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Dinamo, Nicolae Badea.

Meciul Dinamo - Slovan Liberec, de joi seară, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, a fost întrerupt în minutul 88, după ce suporterii de la Peluza Cătălin Hâldan au pătruns pe pista de atletism din jurul terenului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici