Tatăl Simonei Halep a explicat de ce a pierdut românca meciul cu Angelique Kerber, în Cupa Fed

Stere Halep, tatăl jucătoarei de tenis Simona Halep, a vorbit, duminică, despre înfrângerea cu Angelique Kerber de la Cupa Fed, scor 2-6, 2-6, şi a susţinut că românca n-a fost recuperată sută la sută din punct de vedere fizic, notează Dolce Sport.

4006 afișări
Imaginea articolului Tatăl Simonei Halep a explicat de ce a pierdut românca meciul cu Angelique Kerber, în Cupa Fed

Tatăl Simonei Halep a explicat de ce a pierdut românca meciul cu Angelique Kerber, în Cupa Fed (Imagine: Ovidiu Iordache/ Arhiva Mediafax Foto)

Simona Halep (locul 6 în clasamentul mondial) a pierdut meciul cu Angelique Kerber (locul 3 WTA), scor 2-6, 2-6, în a treia partidă a confruntării dintre România şi Germania din barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială din Cupa FED.

Înfrângerea survenită după doar o oră şi 7 minute de joc este pusă de tatăl Simonei pe seama faptului că Halep s-a resimţit după meciul-maraton cu Petkovic.

De asemenea, Stere Halep spune că Simona a intrat pe teren fără să fie refăcută complet. Halep a cerut de două ori intervenţia medicului pe durat partidei de sâmbătă cu Petkovic.

"N-a fost recuperată sută la sută. Asta a fost foarte important, e greu dacă nu eşti refăcut sută la sută. Scopul nemţoaicelor a fost să o obosească pe Simona şi să nu aibă timp să se refacă. Acum depinde şi de accidentare. Acum a putut să intre, dar e greu să joci în situaţia asta", a declarat Stere Halep pentru Dolce Sport.

"E fantastic că Simona a intrat să joace în condiţiile acestea. Într-un turneul individual sunt convins că nu ar fi jucat. Cred că Angelique Kerber e cea mai buna jucătoare în acest moment. Aici a jucat la cel mai bun nivel", a declarat Dumitru Hărădău pentru Dolce Sport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici