Tecău: În iulie putem juca mai bine decât am făcut-o acum

Tenismanul Horia Tecău a declarat, sâmbătă, după ce echipa României a obţinut calificarea în turul doi al Grupei I a Cupei Davis, că el şi colegii săi pot juca mai bine în luna iulie, în runda următoare, decât au făcut-o în întâlnirea cu Israel.

53 afișări
Imaginea articolului Tecău: În iulie putem juca mai bine decât am făcut-o acum

Tecău: În iulie putem juca mai bine decât am făcut-o acum (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Până la întâlnirea din turul doi mai sunt câteva luni, putem juca mai bine în iulie decât am făcut-o acum", a spus Tecău la TVR.

El a precizat, referitor la potenţiala adversară Slovacia, că este "un adversar dificil". "Slovacia este un adversar dificil, dar şi noi cred că am crescut ca nivel. Marius (Copil) a făcut deja câteva meciuri bune în acest an. A obţinut o victorie mare ieri", a afirmat Tecău.

Horia Tecău a vorbit şi despre prestaţia sa în meciul de dublu de sâmbătă: "Am fost puţin relaxat la începutul meciului. Israelienii au schimbat echipa, nu prea ştiam la ce să ne aşteptăm... Sunt puţin dezamăgit de acel început, dar mă bucur că am reuşit să-mi găsesc ritmul şi să fac un meci bun".

Perechea Florin Mergea/Horia Tecău a învins, sâmbătă, la Sibiu, scor 6-3, 6-4, 6-4, cuplul Bar Tzuf Botzer/Edan Leshem, în al treilea meci al întâlnirii dintre România şi Israel, astfel că scorul general a devenit 3-0 şi sportivii români au obţinut calificarea în turul doi al Grupei I a Cupei Davis.

Meciul, la care au asistat şi preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, a durat o oră şi 46 de minute.

Vineri, în primele două confruntări ale întâlnirii de la Sibiu contând pentru turul I al Grupei I a Zonei Euro-africane a Cupei Davis, Adrian Ungur (159 ATP) l-a învins, cu scorul de 7-5, 6-3, 6-0, pe Bar Tzuf Botzer (893 ATP), iar Marius Copil (168 ATP) s-a impus în faţa lui Dudi Sela (108 ATP), scor 6-7 (3), 7-6 (3), 6-4, 6-2.

România va întâlni în turul doi al Grupei I, în perioada 17-19 iulie, câştigătoarea întâlnirii dintre reprezentativele Sloveniei sau Slovaciei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici