Tecău şi Rojer s-au calificat în optimile de finală ale probei de dublu la Roland Garros

Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer a câştigat, joi, scor 6-1, 6-1, meciul jucat cu "dublul" francez Constant Lestienne/Corentin Moutet în turul secund al probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 16.700.000 de euro.

310 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer s-au calificat în optimile de finală ale probei de dublu la Roland Garros

Tecău şi Rojer s-au calificat în optimile de finală ale probei de dublu la Roland Garros

Partida dintre cele două perechi a durat 59 de minute. Tecău şi Rojer, favoriţii numărul 11 ai turneului, au luat repede distanţă faţă de adversari în primul set, 5-0, după două break-uri şi cu ajutorul unui serviciu consolidat. Adversarii fancezi au reuşit să câştige singurul game al setului în jocul următor, 5-1. Perechea româno-olandeză a urmat la serviciu, pe care l-au adjudecat fără probleme şi au câştigat setul, scor 6-1, după 25 de minute.

Tecău şi Rojer au început actul secund cu break şi s-au distanţat rapid la 2-0, iar, în game-ul cinci, perechea româno-olandeză a reuşit să câştige din nou contra serviciului (4-1) şi, cu ajutorul unui serviciu bun, s-au distanţat la 5-1. În final, după un nou break în ultimul game, Rojer şi Tecău şi-au trecut în cont şi actul secund, scor 6-1, în 34 de minute.

În turul următor, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întâlni perechea câştigătoare din meciul Raven Klaasen/Rajeev Ram - Roman Jebavy/Jiri Vesely. Pentru accederea în optimile de finală, favoriţii numărul 11 vor încasa un cec în valoare de 45.000 de euro şi 180 de puncte în clasamentul mondial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici