Manchester United refuză oferta de 68 de milioane de euro pentru De Gea de la Real Madrid

Oficialii clubului Manchester United au refuzat oferta de 68 de milioane de euro făcută de Real Madrid pentru portarul spaniol David De Gea, în vârstă de 26 de ani, a anunţat joi publicaţia Sky Sports.

245 afișări
Imaginea articolului Manchester United refuză oferta de 68 de milioane de euro pentru De Gea de la Real Madrid

Manchester United refuză oferta de 68 de milioane de euro pentru De Gea de la Real Madrid

Conform Marca, britanicii nu sunt dispuşi să renunţe la De Gea pentru mai puţin de 75 de milioane de euro. O altă ofertă pe placul grupării Manchester United ar trebui să includă o sumă de 25 de milioane de euro, plus atacantul Alvaro Morata, menţionează sursa amintită.

David De Gea a fost cât pe ce să se transfere la Real Madrid în august 2015, însă mutarea nu s-a realizat, chiar dacă cele două cluburi aveau un acord. La acea vreme, englezii au întârziat expedierea unor acte, în chiar ultima zi de transferuri, iar portarul a semnat un nou contract cu Manchester United.

Actuala înţelegere a lui De Gea cu Manchester United expiră în vara anului 2019.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici