Tecău va juca împotriva lui Federer la dublu, la turneul de la Dubai

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 2, va evolua în primul tur al turneului de 500 de puncte împotriva cuplului elveţian Roger Federer/Michael Lammer, care a primit un wild card pentru tabloul de dublu.

114 afișări
Imaginea articolului Tecău va juca împotriva lui Federer la dublu, la turneul de la Dubai

Tecău va juca împotriva lui Federer la dublu, la turneul de la Dubai (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul lider mondial de simplu, acum pe locul 2 ATP, nu a jucat niciun meci de dublu în acest an. Însă în noiembrie 2014, Federer, locul 125 ATP la dublu (fost 24 ATP), şi Stanislas Wawrinka au pus umărul la câştigarea Cupei Davis de către Elveţia, obţinând un punct preţios în meciul cu francezii Julien Benneteau şi Richard Gasquet, scor 6-3, 7-5, 6-4.

Roger Federer participă şi la simplu, unde este al doilea favorit după Novak Djokovici şi deţinătorul trofeului.

La Dubai, turneu care începe luni, este prezentă şi echipa Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie), care va juca în primul tur cu perechea spaniolă Feliciano Lopez/Fernando Verdasco.

În cazul unui succes, Mergea şi Inglot i-ar putea întâlni în turul următor pe fraţii Mike şi Bob Bryan, liderii probei, care sunt principalii favoriţi. Mergea şi Inglot i-au învins pe americani la ediţia din acest an a Australian Open, în faza optimilor de finală, cu scorul de 7-6 (4), 6-3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici