Tehnicianul Giuseppe Sannino a fost demis de la Chievo Verona

Tehnicianul Giuseppe Sannino a fost demis, marţi, din funcţia de antrenor principal al echipei Chievo Verona, unde este legitimat fundaşul Paul Papp.

59 afișări
Imaginea articolului Tehnicianul Giuseppe Sannino a fost demis de la Chievo Verona

Giuseppe Sannino (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Sannino, în vârstă de 56 de ani, fusese numit în funcţie la începutul sezonului, dar a fost demis după ce Chievo Verona a remizat, pe teren propriu, scor 0-0, cu AC Milan şi a ajuns pe ultimul loc în Serie A.

Conform presei italiene, principalul favorit la preluarea postului de antrenor al grupării din Verona este Eugenio Corini, în vârstă de 43 de ani, care a mai pregătit-o pe Chievo în sezonul trecut.

Giuseppe Sannino, care a mai antrenat în cariera sa formaţiile Biellese, Sudtirol-Alto Adige, Meda, Sangiovannese, Varese, Cosenza, Lecco, Pergocrema, AC Siena şi US Palermo, este al patrulea tehnician demis în acest sezon în Serie A, după Fabio Liverani (Genoa), Rolando Maran (Catania) şi Delio Rossi (Sampdoria Genova).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici