Tenismenul Nick Kyrgios s-a dezbrăcat de secrete. A dezvăluit că săptămânal întreţine relaţii intime cu câte o fană

  • Nick Kyrgios (25 de ani, nr. 40 ATP) este cel mai rebel jucător din tenis
  • Jucătorul australian a dezvăluit că întreţine săptămânal relaţii sexuale cu câte o fană
  • Kyrgios a spus că a pierdut un meci cu Federer pentru că i-a fost distrasă atenţia o fată din tribună
2393 afișări
Imaginea articolului Tenismenul Nick Kyrgios s-a dezbrăcat de secrete. A dezvăluit că săptămânal întreţine relaţii intime cu câte o fană

Tenismenul Nick Kyrgios s-a dezbrăcat de secrete. A dezvăluit că săptămânal întreţine relaţii intime cu câte o fană

Jucătorul de tenis din Australia Nick Kyrgios nu se dezice de comportamentul rebel pe care l-a afişat în ultimii ani. Sportivul în vârstă de 25 de ani a susţinut un Live pe Instagram, iar urmăritorii au avut multe curiozităţi. La întrebarea dacă a întreţinut relaţii intime cu fanele sale, Kyrgios a răspuns fără emoţii că da. 

Nick Kyrgios, nr. 40 ATP:  Acum serios, dacă nu sunt implicat într-o relaţie serioasă, se întămplă săptămânal acest lucru. 

Kyrgios, care s-a despărţit de curând de jucătoarea din Rusia Anna Kalunskaya, a precizat că a pierdut meciul de anul trecut în faţa lui Roger Federer de la turneul Laver Cup, din cauza unei fete drăguţe din public. 

Mi-am pierdut concentrarea. Am văzut o tipă foarte sexy în public. Chiar sunt foarte sincer, m-aş căsători cu ea chiar acum! Chiar acum!”, spunea australianul în septembrie 2019. 

Kyrgios a spus că are o slăbiciune la femeile din Europa de Est. 

„Îmi pun inima în mişcare. Mai ales cele înalte din acea regiune, îmi vine să le spun să îmi ia jumătate din avere”, spune Kyrgios.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici