Ter Stegen, portarul Barcelonei şi al Germaniei, va fi supus unei intervenţii chirurgicale la spate

Portarul Barcelonei, Marc-André ter Stegen, are nevoie de o intervenţie chirurgicală la spate şi ar putea să-şi piardă locul de titular în echipa naţională a Germaniei înaintea Campionatului European.

212 afișări
Imaginea articolului Ter Stegen, portarul Barcelonei şi al Germaniei, va fi supus unei intervenţii chirurgicale la spate

Barcelona a anunţat marţi că Ter Stegen va fi supus unei intervenţii chirurgicale pentru a rezolva problemele lombare care l-au deranjat în ultima vreme. Clubul catalan nu a precizat pentru cât timp este de aşteptat să fie pus pe tuşă.

Ter Stegen a jucat în opt din cele nouă meciuri ale Germaniei în 2023, după ce Manuel Neuer şi-a rupt piciorul în decembrie 2022, în timp ce se afla într-o excursie la schi după Cupa Mondială. Neuer este din nou apt şi joacă în mod regulat la Bayern Munchen.

Ter Stegen a jucat 38 de meciuri pentru Germania în 11 ani, dar a fost întotdeauna văzut ca rezervă a lui Neuer. Ter Stegen nu a jucat încă niciun meci la o Cupă Mondială sau la un Campionat European. Germania va găzdui Euro 2024.

Iñaki Peña este înlocuitorul lui Ter Stegen la Barcelona. El a făcut un meci mare în victoria echipei cu 1-0 împotriva lui Atletico, duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici