Terim: Meciul cu Olanda este unul dintre cele mai importante din istoria fotbalului turc

Selecţionerul Turciei, Fatih Terim, a declarat că meciul cu Olanda, de marţi, din Grupa D de calificare la Cupa Mondială, este unul dintre cele mai importante din istoria fotbalului turc, subliniind că jucătorii săi au nevoie de susţinerea a peste 50.000 de fani, informează uefa.com.

228 afișări
Imaginea articolului Terim: Meciul cu Olanda este unul dintre cele mai importante din istoria fotbalului turc

Fatih Terim (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Avem nevoie de susţinerea a peste 50.000 de fani marţi şi avem nevoie de gândurile lor bune şi rugăciunile lor. Trebuie să fie numai roşu şi alb pe stadion şi este necesar ca fanii să fie cât mai toleranţi faţă de posibilele greşeli ale jucătorilor mei. A fost esenţial să câştigăm trei puncte cu Estonia. Mai avem speranţe şi dacă vom merge în Brazilia, vom merge împreună. Aceasta este echipa unei naţiuni, iar acest lucru se aplică şi la victorii şi la înfrângeri. Ultima oprire în călătoria noastră este meciul cu Olanda şi sperăm să nu ne oprim aici, să ajungem la baraj. Meciul cu Olanda este unul dintre cele mai importante din istoria fotbalului turc. Jucătorii mei sunt pregătiţi, nimeni nu ar trebui să se îngrijoreze în această privinţă", a declarat Terim.

În ultimele meciuri din grupa D, Turcia va juca în compania Olandei, iar România cu Estonia. Pentru a accede la barajul de calificare la CM, România trebuie să învingă Estonia, iar Turcia să nu câştige partida cu Olanda de la Istanbul. În cazul în care cele două echipe vor fi la egalitate de puncte, departajarea se va face la golaveraj. În acest moment, România are +4, iar Turcia +9.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici