Teroristul alergător! Cum a reuşit un pasionat de jogging să bage spaima într-un orăşel din California

Un alergător purtând o mască ciudată şi ceva ce putea să arate ca o centură cu explozibil a creat o adevărată spaimă în oraşul San Jose din California, după ce a fost văzând chinuindu-se să introducă un plic într-o cutie poştală.

163 afișări
Imaginea articolului Teroristul alergător! Cum a reuşit un pasionat de jogging să bage spaima într-un orăşel din California

Teroristul alergător! Cum a reuşit un pasionat de jogging să bage spaima într-un orăşel din California

A fost alertată poliţia, zona a fost izolată, pompierii erau deja la datorie, iar trupele speciale anti-tero au verificat cutia poştală, relatează Running Magazine.

Degeaba, nu a fost găsit nimic suspect, doar un plic obişnuit, e drept că puţin mai mare decât media.

În cele din urmă s-a dovedit că suspectul este Long Hoang, un cadru sanitar în vârstă de 29 de ani şi mare amator de mişcare. Acesta purtase, într-adevăr, ceva ce semăna foarte mult ca o mască de gaze, numai că de fapt era un dispozitiv folosit pentru a îngreuna respiraţia, reproducînd astfel condiţiile de la mare altitudine. Iar ceea ce părea să fie o centură cu explozibil era doar o vestă cu greutăţi, informează alerg.ro.

De fapt, Long Hoang se antrena şi cum ieşise la alergat s-a gândit ca în drum să lase şi un plic la cutia poştală!

"Nu e altceva decât o neînţelegere, o greşeală neintenţionată pe care am făcut-o. Nu o să mai fac aşa ceva vreodată", avea să declare Hoang.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici