Thailanda - România 1-1, în Cupa Davis: Jianu câştigă a doua partidă a zilei

Echipa masculină de tenis a României a egalat Thailanda în confruntarea din cadrul play off-ului Grupei 1 Mondiale din Cupa Davis.

344 afișări
Imaginea articolului Thailanda - România 1-1, în Cupa Davis: Jianu câştigă a doua partidă a zilei

Jianu

Filip Cristian Jianu, locul 267 mondial, l-a învins în trei seturi, 6-4, 6-7, 6-2, pe Kasidit Samrej aflat pe locul 605 în ierarhia ATP. În urma acestui rezultat scorul întâlnirii România-Thailanda este egal, 1-1.

Sâmbătă se vor desfăşura meciurile Pruchya Isaro/Thantub Suksumrarn vs. Marius Copil/Victor Vlad Cornea, Kasidit Samrej vs. Nicholas David Ionel şi Yuttana Charoenphon vs. Filip Cristian Jianu.

Echipa care va câştiga această dispută va juca în luna septembrie în Grupa Mondială I.

Confruntarea din Cupa Davis se desfăşoară vineri şi sâmbătă, în oraşul Nonthaburi, care are o populaţie de 1.276.745 de locuitori. Meciurile au loc pe The Lawn Tennis Association of Thailand, o arenă cu o capacitate de 1.500 de locuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici