The Gazzette: A câştigat pugilistul mai tânăr, mai înalt, mai rapid, mai complet şi mai cizelat

Jurnalul The Gazzette din Montreal a notat, după victoria obţinută de canadianul Jean Pascal în meciul cu Adrian Diaconu, că această confruntare a fost câştigată de pugilistul "mai tânăr, mai înalt, mai rapid, mai complet şi mai cizelat".

15 afișări
Imaginea articolului The Gazzette: A câştigat pugilistul mai tânăr, mai înalt, mai rapid, mai complet şi mai cizelat

The Gazzette: A câştigat pugilistul mai tânăr, mai înalt, mai rapid, mai complet şi mai cizelat (Imagine: Dave Sidaway/The Gazette)

"În cele din urmă a câştigat pugilistul mai tânăr, mai înalt, mai rapid, mai complet şi cizelat, cum se întâmplă de obicei. Iar dominaţia lui Adrian Diaconu în calitate de campion mondial a fost incredibil de scurtă. Un meci", scrie La Gazzette.

"Pascal îl detronează pe Diaconu", a titrat ruefrontenac.com, în timp ce radio-canada.ca a intitulat articolul despre acest meci "Pascal l-a prins cu harponul pe ".

"Viteza şi stilul lui Jean Pascal au fost prea mult pentru ruginitul pugilist Adrian Diaconu ca să îşi păstreze titlul WBC la categoria semigrea. Diaconu (26-1), care a fost doborât în a cincea rundă, a pierdut primul meci în care şi-a apărat titlul, în timp ce Pascal (23-1) a câştigat prima confruntare de când a trecut la categoria semigrea, după ce şi-a petrecut cariera ca boxer de supermijlocie", notează şi The Canadian Press.

Boxingscene.com scrie că Jean Pascal a câştigat prin decizia unanimă a arbitrilor, dar nu a fost un meci uşor pentru el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici