The Independent: Mutu, omul de care Chelsea se putea dispensa, este indispensabil la Fiorentina

Cotidianul The Independent publică, în ediţia de duminică, un material despre atacantul Adrian Mutu, în care menţionează schimbările din cariera acestuia, de când a fost depistat pozitiv şi până în prezent, când românul este indispensabil la Fiorentina şi se pregăteşte pentru Euro-2008.

12 afișări
Imaginea articolului The Independent: Mutu, omul de care Chelsea se putea dispensa, este indispensabil la Fiorentina

The Independent: Mutu, omul de care Chelsea se putea dispensa, este indispensabil la Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto)

"Mutu revine după suspendarea pentru dopaj pentru a atinge înălţimile pentru România", a titrat The Independent. "Cândva la Chelsea, atacantul care a părăsit Londra după ce a fost depistat pozitiv, în 2004, este acum bine şi reabilitat în Italia şi este omul cheie pentru naţionala ţării sale", menţionează jurnalul englez.

The Independent prezintă şi opinia fostului jucător al echipei Chelsea, Dan Petrescu, în legătură cu atacantul român. "Mutu a fost cel mai bun fotbalist din Serie A în sezonul trecut. El a evoluat pentru multe echipe în Italia - Internazionale, Parma, Juventus, Fiorentina - şi în Italia este mai dificil să joci. Şi-a îmbunătăţit jocul de când a plecat de la Chelsea. Înscrie mai multe goluri şi este mai puternic", a explicat Petrescu.

Cotidianul menţionează că Mutu a marcat în sezonul trecut 23 de goluri în 35 de meciuri din Serie A şi din cupele europene, ceea ce l-a făcut să fie jucătorul cel mai bun al Fiorentinei. "Omul de care Chelsea se putea dispensa, este indispensabil la Fiorentina, actualul său club", notează The Independent, care subliniază că la Chelsea fotbalistul român a jucat 38 de meciuri, în care a înscris 10 goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici