Thomas Morgenstern şi-a anunţat retragerea din activitate

Campionul austriac la săriturile cu schiuri Thomas Morgenstern, triplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, a anunţat, vineri, că se retrage din activitate, admiţând că a fost afectat de căzătura suferită în luna ianuarie.

133 afișări
Imaginea articolului Thomas Morgenstern şi-a anunţat retragerea din activitate

Thomas Morgenstern şi-a anunţat retragerea din activitate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Încrederea nu a mai revenit după acest accident. Când te pregăteşti de săritură şi te gândeşti că s-ar putea să păţeşti ceva, nu este bine. Pun punct. Mă opresc", a declarat sportivul de 27 de ani, într-o conferinţă de presă la Salzburg.

Morgenstern a câştigat medalia de aur la individual şi pe echipe la Jocurile Olimpice de la Torino din 2006. El a câştigat din nou titlul pe echipe, la Vancouver, patru ani mai târziu.

Thomas Morgenstern a suferit răni la craniu şi plămâni în urma accidentării din timpul unui antrenament desfăşurat la 10 ianuarie. El a fost internat timp de mai multe zile la Salzburg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici