Tibor Selymes, noul antrenor la Astra Ploieşti

Antrenorul Tibor Selymes, care în primele şase etape a pregătit echipa Sportul Studenţesc, a semnat, luni, un contract pe două sezoane cu gruparea Astra Ploieşti, informează site-ul oficial al grupării prahovene.

152 afișări
Imaginea articolului Tibor Selymes, noul antrenor la Astra Ploieşti

Tibor Selymes, noul antrenor la Astra Ploieşti (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Selymes va fi ajutat de Gabriel Manu, metodist, Cezar Zamfir, secund - cu aceştia colaborând şi la Sportul Studenţesc, Valentin Sinescu, antrenor secund, şi Mihai Barbu, antrenor cu portarii.

Tibor Selymes îl înlocuieşte la conducerea tehnică a Astrei pe Mihai Stoichiţă, care şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă cu gruparea prahoveană.

Înainte de a antrena pe Sportul Stdenţesc, echipă cu care a promovat în Liga I, Selymes (40 de ani) a fost tehnician al formaţiilor FC Sopron (Ungaria) şi Liberty Salonta.

După disputarea a şase etape, Astra Ploieşti ocupă locul 15 cu patru egaluri şi două înfrângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici