Tibor Selymes, prima opţiune pentru a deveni antrenorul echipei Dinamo

Tehnicianul echipei Astra Ploieşti, Tibor Selymes, este prima opţiune pentru a deveni antrenorul formaţiei Dinamo, Ioan Andone fiind decis să nu mai revină la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul clubului.

168 afișări
Imaginea articolului Tibor Selymes, prima opţiune pentru a deveni antrenorul echipei Dinamo

Tibor Selymes, prima opţiune pentru a deveni antrenorul echipei Dinamo (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

În cazul în care Selymes nu acceptă, funcţia îi va fi propusă lui Cornel Ţălnar sau lui Liviu Ciobotariu.

Potrivit sursei citate, Andone a decis să nu mai continue cu Dinamo, el având mai multe oferte din străinătate.

Contactat telefonic, Tibor Selymes a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu a primit nicio ofertă de la Dinamo. "Eu mai sunt în vacanţă până mâine (n.r. - joi), când mă întorc în ţară. Mai am contract cu Astra încă un an şi urmează să stabilim împreună un obiectiv pentru sezonul următor", a spus Selymes.

Acţionarul FC Dinamo, Cristian Borcea, a admis că tehnicianul Ioan Andone ar putea părăsi formaţia "alb-roşie" în această pauză competiţională, dar a precizat că va face tot ce este posibil pentru a-l convinge să rămână antrenorul "câinilor". Borcea, care a participat, miercuri, la o nouă înfăţişare în dosarul transferurilor, la Tribunalul Bucureşti, a menţionat că vineri ar urma să-l întâlnescă pe Ioan Andone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici