Ţicleanu: Astra ne-a pus mai multe probleme decât Steaua, CFR sau FC Timişoara

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Aurel Ţicleanu, a declarat, sâmbătă, după remiza cu Astra, scor 2-2, că formaţia ploieşteană a fost pentru jucătorii săi o adversară mai dificilă decât Steaua, CFR Cluj sau FC Timişoara.

17 afișări
Imaginea articolului Ţicleanu: Astra ne-a pus mai multe probleme decât Steaua, CFR sau FC Timişoara

Ţicleanu: Astra ne-a pus mai multe probleme decât Steaua, CFR sau FC Timişoara (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Mi s-a părut un joc bun între două echipe în foame de puncte. Am fost aproape de victorie, dar până la urmă punctul este unul bun pentru noi pentru că revenim prima dată în joc în acest campionat după ce suntem conduşi. Acesta este un semn că echipa începe să se închege şi începem să avem caracter. Chiar dacă nu este mulţumitor, este un punct muncit, iar importanţa lui o s-o vedem la finalul campionatului, nu acum. Avem potenţial, avem forţă, dar şi slăbiciuni. Astra ne-a pus mai multe probleme decât Steaua, CFR sau FC Timişoara. Cred că ambele echipe au avut de suferit din cauza calităţii gazonului", a spus Ţicleanu.

Tehnicianul şi-a felicitat jucători, spunând că sunt "o echipă de luptători". "În continuare suntem în momentele de căutare, avem jucători fără multe meciuri în picioare, cum ar fi Lopes sau Piţurcă, şi trebuie să avem răbdare. Presiunea nu este pe mine, pentru că sunt un antrenor bătrân, dar aş vrea să nu fie nici asupra echipei. Mă bucur mult pentru că aceşti jucători tineri nu au clacat după meciurile bune cu Steaua, CFR şi Timişoara, în care nu am obţinut totuşi ceea ce ne-am fi dorit", a menţionat el, adăugând că Mihai Costea va deveni unul dintre fotbaliştii importanţi ai campionatului.

Formaţia Universitatea Craiova a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 2-2 (1-1), cu echipa Astra Ploieşti, într-un meci din etapa a V-a a Ligii I. Golurile au fost înscrise de Popara '38 şi Rohat '66 (penalti) pentru Astra, respectiv Alexandru Piţurcă '29 şi Ciucă '75 pentru Universitatea Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici