Titi Tudor: Lucian Bute trebuie să fie atent, Mendy boxează murdar

Antrenorul Titi Tudor a declarat, sâmbătă seară, că Lucian Bute trebuie să fie foarte atent la meciul cu Jean Paul Mendy, din cadrul galei "Campion pentru România", spunând despre francez că "boxează murdar".

104 afișări
Imaginea articolului Titi Tudor: Lucian Bute trebuie să fie atent, Mendy boxează murdar

Titi Tudor: Lucian Bute trebuie să fie atent, Mendy boxează murdar (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Lucian trebuie să fie atent, prudent şi cum o să aibă ocazia, să-l pedepsească, deoarece ştiu că Mendy boxează murdar", a declarat Tudor la sosirea la Romexpo.

La gală au mai sosit alte personalităţi ale sportului românesc, precum: Helmuth Duckadam, Francisc Vaştag, Adrian Diaconu, Bogdan Stelea, Monica Roşu, Radu Voina, Ioan Becali sau Viorel Păunescu, dar şi cântăreţul Pepe. De asemenea este prezent şi luptătorul K1, Stefan Leko.

"Avem un campion şi trebuie să-l susţinem", a spus Stelea, în timp ce Radu Voina a recunoscut că vine prima oară la un meci de box. Viorel Păunescu a pronosticat un KO în runda a şaptea.

De asemenea, la Romexpo au sosit şi oameni politici, între care primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, sau preşedintele PSD Victor Ponta.

"E prima dată câd vin la un meci al lui Bute, sper să-i aduc noroc. Am făcut şi eu ceva box la viaţa mea, în tinereţe. Cred că o să-l facă KO în repriza a şasea - a şaptea", a spus Vanghelie.

Întrebat cine va câştiga meciul, Victor Ponta l-a rugat pe fiul său Andrei să răspundă, acesta spunând: "Bute, normal".

"Nu mă pricep la box, am venit să văd spectacol, am mai fost şi la luptele lui Doroftei. O să-l încurajez din sală şi eu şi fiul meu", a adăugat Victor Ponta.

Ambasadorul Canadei în România, Philippe Beaulne, a declarat că Lucian Bute este extrem de popular în ţara sa şi speră să câştige în această seară.

Lucian Bute, campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, îşi va apăra titlul mondial în faţa francezului Jean Paul Mendy, astăzi, în gala "Campion pentru România" , transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici