Titlul tot mai departe. FCSB acasă cu Farul Constanţa

Farul Constanţa a învins duminică seara în deplasare, pe FCSB, într-un meci din etapa a 28-a, desfăşurat pe Arena Naţională. FCSB a pierdut pentru prima dată un meci „acasă” în acest sezon de Liga 1. Farul Constanţa face 45 de puncte şi îşi securizează ultimul loc ce duce în play-off.

946 afișări
Imaginea articolului Titlul tot mai departe. FCSB acasă cu Farul Constanţa

Titlul tot mai departe. FCSB acasă cu Farul Constanţa

După această înfrângere, FCSB rămâne la 11 puncte în urma liderului CFR Cluj, cu două etape înainte de încheierea sezonului regulat.

Farul a dominat meciul la toate capitolele, Toni Petrea nereuşind să găsească formula de joc cu care să contracareze evoluţia elevilor lui Hagi.

Adi Petre a dat startul ocaziilor pentru Farul, ratând incredibil, din faţa porţii, de la 5 metrii, singur cu portarul Vlad.

Cu 3 minute înainte de final, constănţenii au interceptat o minge în jumătatea adversă, au dus mingea în careu, de unde, din zona punctului cu var, Jefte a marcat al 15-lea său gol al sezonului, cu care ocupă poziţia de lider detaşat în clasamentul golgheterilor.

Ghiţă a închis tabela în minutul 59, în urma unui corner mingea ajungând la el în interiorul careului, de unde l-a învins pe Vlad cu un şut la colţul lung.

FCSB a avut un singur şut pe spaţiul porţii şi nici introducerea lui Keşeru nu a schimbat cu nimic raportul de forţe din teren.

Farul Constanţa are acum 45 de puncte şi e pe locul 6, la 3 puncte distanţă de FC Argeş, care e pe 7.

Cu 59 de puncte, FCSB nu mai poate pierde locul 2 la finele sezonului regulat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici