Todd Medina organizează prima gală de lupte fără reguli în România

Luptătorul american Todd Medina va organiza la Ploieşti prima gală de Mixed Martial Arts, lupte fără reguli, din România, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

153 afișări
Imaginea articolului Todd Medina organizează prima gală de lupte fără reguli în România

Todd Medina organizează prima gală de lupte fără reguli în România

În cadrul galei, Todd Medina se va lupta cu o serie de sportivi români, canadieni şi americani, printre care se număra Cătălin Zmărăndescu, Michael McDonald, Alexandru Lungu, Brad Nordquest, Adrian Preda, Eugen Preda, Rufus Rick şi Anatolie Ciumac. Fiecare meci va avea 2 runde a câte 5 minute.

Organizatorii evenimentului vor susţine miercuri, 16 aprilie, ora 11.00, la Restaurantul Irisa (Banu Manta, nr. 24) o conferinţă de presă.

Todd Medina a mai organizat gale de Arte Marţiale Mixte în cuşcă, sport care reuneşte diferite stiluri de arte marţiale precum jiu-jitsu, sambo, karate, boxing, kick-boxing, judo, wrestling, în SUA, Canada, Mexic, Jamaica şi Japonia. Luptătorii pot fi declaraţi câştigători în urma aplicării uneia dintre următoarele tehnici: chocks, joint locks, take dawns sau knock-outs. În afara de aceste tipuri de tehnici, luptătorii mai pot fi declaraţi câştigători prin aplicarea unor lovituri: lovitura cu pumnul, cu piciorul, cu cotul sau cu genunchiul.

Show-ul, organizat de Todd Medina şi soţia sa Raluca Sandu, care este fiica preşedintelului FRF, va avea loc pe 18 aprilie, la Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploiesti, de la ora 21.00 şi va fi transmis de Antena 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici