Toja: Vom fi foarte fericiţi dacă ne calificăm în grupele Ligii Europa

Fotbalistul columbian al echipei Steaua Bucureşti, Juan Carlos Toja, a declarat, sâmbătă, pentru site-ul oficial al clubului, că jucătorii ar fi foarte fericiţi în cazul în care gruparea "roş-albastră" va obţine calificarea în grupele Ligii Europa.

176 afișări
Imaginea articolului Toja: Vom fi foarte fericiţi dacă ne calificăm în grupele Ligii Europa

Toja: Vom fi foarte fericiţi dacă ne calificăm în grupele Ligii Europa (Imagine. Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Toata lumea vrea să joace în UEFA Champions League, deoarece este o competiţie comparabilă cu un campionat mondial. Europa League este, însă, o întrecere de calitate şi vom fi foarte fericiţi dacă ne vom califica în grupe. E greu de spus în ce fază a competiţiei vom ajunge, dar şi eu, ca orice fotbalist din lume, visez să joc o finală. Este normal să îţi doreşti aşa ceva. Nu ne va fi uşor nici în campionat, nici în Europa League", a spus Toja.

Juan Carlos Toja a afirmat că fotbaliştii Stelei trebuie să se gândească mai mult la jocul echipei decât la cel al adversarilor.

"Ştiu câte ceva despre Ujpest, insă interesul meu este să mă gândesc la Steaua. Când spun că nu ma gândesc la Ujpest, mă refer la faptul că sunt preocupat de jocul nostru. Înainte de meci, vom discuta cu antrenorul şi vom afla care sunt lucrurile la care trebuie să fim atenţi. Cred, însă, că trebuie să ne gândim mai mult la jocul nostru şi nu la jocul lor. Mai avem timp să muncim, să ne îmbunătăţim şi să facem ultimele reglaje la nivelul jocului", a precizat jucătorul.

Mijlocaşul grupării din Bulevardul Ghencea a menţionat că nu a avut un început de sezon bun pentru că a ratat perioada de pregãtire din cauza unei accidentări.

"Nu încerc să caut scuze atunci când joc prost. Consider, însă, că atunci când schimbi echipa şi continentul, ţi se schimbă viaţa. Am jucat bine la început, dar apoi am obosit, deoarece nu făcusem pregătire înaintea sezonui când evoluam în SUA, deoarece am fost accidentat. Nu am avut un început de sezon bun. Consider, însă, că am jucat destul de bine în retur. Ştiu că pot da mai mult şi îmi doresc foarte mult ca în sezonul 2009-2010 să dau mai mult echipei şi să am un joc mai bun", a încheiat Toja.

Steaua se află în cantonament în localitatea austriacă Drobollach şi a disputat deja două partide amicale, ambele câştigate, în faţa echipelor NK Celje, scor 3-0 (0-0), şi Bohemians Praga, scor 2-0 (2-0).

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi mai are de jucat alte două meciuri de pregătire, cu Dinamo Zagreb - duminică - şi ŢSKA Sofia - marţi, ambele de la aceeaşi oră, 19.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici