Toma a negociat rezilierea contractului lui Peseiro

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Constantin Toma, a negociat, marţi, cu antrenorul Jose Peseiro rezilierea contractului acestuia, dar părţile nu au ajuns la acord, discuţii urmând să aibă loc şi în zilele următoare, informează surse din cadrul clubului giuleştean.

14 afișări
Imaginea articolului Toma a negociat rezilierea contractului lui Peseiro

Antrenorul Jose Peseiro (Imagine: Mediafax Foto)

"Iniţial s-a dorit doar reducerea salariului lui Peseiro, dar cum antrenorul a refuzat s-a trecut la negocieri cu el pentru rezilierea contractului. Clubul trece printr-o situaţie foarte dificilă şi nu îi mai poate susţine salariul. Sichitiu a fost astăzi cu Peseiro la Toma şi au discutat, dar nu s-a ajuns la niciun acord. Renunţarea la Peseiro nu este simplă din cauza clauzei de reziliere, dar şi pentru că el este prins la mijloc între Copos şi Taher", au afirmat sursele citate.

Jose Peseiro are cel mai mare salariu din Liga I, aproximativ 1 milion de euro, dar până acum nu a încasat decât o singură rată din contract.

În cazul în care se hotărăşte demiterea tehnicianului portughez, FC Rapid trebuie să-i plătească acestuia o clauză de reziliere de aproximativ 500.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici