Tomas Berdych şi Karolina Pliskova nu vor participa nici ei la Jocurile Olimpice din cauza virsului Zika

Sportivii Tomas Berdych şi Karolina Pliskova, ambii din Cehia, au anunţat, sâmbătă seară, că nu vor participa la competiţia de tenis a Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, programate în perioada 5-21 august.

517 afișări
Imaginea articolului Tomas Berdych şi Karolina Pliskova nu vor participa nici ei la Jocurile Olimpice din cauza virsului Zika

Tomas Berdych şi Karolina Pliskova nu vor participa nici ei la Jocurile Olimpice din cauza virsului Zika

La doar o zi după ce Simona Halep şi-a anunţat retreagerea de la Jocurile Olimpice, din cauza virusului Zika, Tomas Berdych, aflat pe locul 8 în clasamentul mondial, şi Karolina Pliskova, a 16-a jucătoare a lumii potrivit WTA, au decis să nu participe din acelaşi motiv.

„Îmi pare rău să vă anunţ că nu voi lua parte la ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro. Această decizie am luat-o din cauza virusului Zika, foarte răspândit în Brazilia. Pentru că, de curând, mi-am întemeiat o familie, sănătatea mea este o prioritate”, a postat Berdych, în vârstă 30 de ani, pe Twitter.

În timp ce Karolina Pliskova, în vârstă de 24 de ani, a afirmat, potrivit presei din Cehia că „îmi este teamă de posibilele efecte ale contaminării cu virusul Zika”.

Berdych şi Pliskova se alătură astfel mai multor jucători de tenis care nu vor lua parte, din cauza virusului Zika, la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, precum Simona Halep, clasată pe locul 5 WTA, şi canadianul Milos Raonic, pe locul 7 în clasamentul mondial masculin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici