Tony Martin a câştigat etapa a patra a Turului Franţei

Ciclistul german al echipei Etixx-Quick Step, Tony Martin, a câştigat, marţi, etapa a patra a Turului Franţei, disputată între localităţile Seraing şi Cambrai, pe distanţa de 223,5 kilometri, informează site-ul oficial al competiţiei.

112 afișări
Imaginea articolului Tony Martin a câştigat etapa a patra a Turului Franţei

Tony Martin a câştigat etapa a patra a Turului Franţei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Martin s-a impus într-o etapă cu multe sectoare cu piatră cubică, devasându-i cu trei secunde pe compatriotul său John Degenkolb (Giant-Alpecin) şi pe slovacul Peter Sagan (Tinkoff-Saxo).

În urma acestei victorii, Tony Martin a preluat tricoul galben de lider în clasamentul general, fiind urmat de britanicul Chris Froome (Sky), la 12 secunde, şi de americanul Tejay van Garderen (BMC), la 25 de secunde.

Etapa a cincea a Turului Franţei se va disputa miercuri, între localităţile Arras Communaute Urbaine şi Amiens Metropole, pe o distanţă de 189,5 kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici