Tony Parker, campionul campionilor francezi în 2013

Baschetbalistul Tony Parker, conducătorul de joc al echipei San Antonio Spurs, a fost desemnat, joi, "campionul campionilor" pentru performanţa de la Euro-2013, unde Franţa a câştigat primul titlu continental, a anunţat Federaţia Franceză de Baschet.

92 afișări
Imaginea articolului Tony Parker, campionul campionilor francezi în 2013

Tony Parker, campionul campionilor francezi în 2013 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Tony Parker este un mare campion şi sunt fericit că publicaţia L'Equipe i-a atribuit această distincţie. El a devenit un exemplu pentru toţi baschetbalişii şi un model în sportul nostru", a declarat Jean-Pierre Siutat, preşedintele federaţiei franceze de baschet.

Parker a mai câştigat acest titlu şi în 2003, după ce a devenit primul francez campion în NBA cu Spurs.

Potrivit lequipe.fr, Parker a primit distincţia de la campionul olimpic la judo,Teddy Riner, laureatul din 2012.

La 22 septembrie, la Ljubljana, Franţa a învins Lituania în finala CE, iar la Tony Parker a fost desemnat cel mai bun jucător al competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici