Topul 100 al celor mai frumoase feţe din lume: Tsitsipas, Sommer, Ronaldo şi Leclerc sunt incluşi în clasament

Jucătorul de tenis grec Stefanos Tsitsipas, numărul 4 mondial, figurează pentru al patrulea an în topul TC Candler al celor mai frumoase feţe din 2021. El este cel mai bine clasat sportiv în activitate, fiind însă devansat de David Beckham, aflat pentru al 9-lea an în top, acum pe locul 39.

1398 afișări
Imaginea articolului Topul 100 al celor mai frumoase feţe din lume: Tsitsipas, Sommer, Ronaldo şi Leclerc sunt incluşi în clasament

TC Candler întocmeşte în fiecare an o listă cu cele mai frumoase feţe de bărbaţi şi femei celebre, iar pentru a patra oară l-a inclus şi pe grecul Stefanos Tsitsipas. Site-ul a anunţat marţi lista celor mai frumoase 100 de feţe feminine şi masculine din 2021. Grecul este singurul jucător de tenis prezent în vreuna din cele două liste şi s-a clasat pe locul 64.

După el, în topul masculin mai găsim şi alte nume de sportivi celebri, precum portarul elveţian Yann Sommer, de la Borussia Mönchengladbach, proaspăt intrat în top pe locul 78, dar şi Cristiano Ronaldo, pe 86, prezent pentru a 7-a oară în acest clasament.

Penultima poziţie îi revine unui alt sportiv, pilotul monegasc de Formula 1, Charles Leclerc, şi el un „new entry” al topului.

În mod surprinzător, Top 100 cele mai frumoase feţe feminine nu cuprinde nici un nume al vreunei sportive.

Site-ul explică astfel criteriile după care face clasificarea:

„Perfecţiunea estetică este doar unul dintre criterii. Graţia, eleganţa, originalitatea, îndrăzneala, pasiunea, clasa, prestanţa, bucuria, promisiunea, speranţa... toate acestea sunt întruchipate într-un chip frumos. Cu aceste criterii în minte, TC Candler şi membrii selectează doar 100 de chipuri din cele aproximativ 105.000 de celebrităţi luate în considerare (ceea ce înseamnă mai puţin de 0,0010%)."

TC Candler publică în fiecare an, începând din 1990, o listă anuală a celor mai frumoase 100 feţe. Spre deosebire de alte publicaţii anuale de acest gen, lista este internaţională şi include multe culturi, stiluri de viaţă, profesii şi nivele de celebritate, dovadă şi faptul că este populată de foarte multe nume ale industriei muzicale coreene, cunoscută sub denumirea de K-Pop.

În fiecare an, această listă este populată de frumuseţi legendare care par să nu iasă niciodată din top, dar este, de asemenea, completată cu cele mai proaspete şi promiţătoare talente din întreaga lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici