Torres, îngrijorat de intensitatea efortului fizic solicitat de campionatul Angliei

Atacantul spaniol al formaţiei engleze FC Liverpool, Fernando Torres, s-a declarat îngrijorat de consecinţele intensităţii efortului fizic solicitat de campionatul Angliei asupra organismului jucătorilor.

24 afișări
Imaginea articolului Torres, îngrijorat de intensitatea efortului fizic solicitat de campionatul Angliei

Torres, îngrijorat de intensitatea efortului fizic solicitat de campionatul Angliei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu vreau să-mi imaginez starea în care mă voi afla peste cinci sau şase ani, dacă voi continua să joc aici. Risc să am probleme după ce mă voi retrage. Intensitatea fizică din Anglia este superioară oricărui alt campionat. Premier League este o competiţie atât de dură! Am admirat mereu acest campionat şi i-am admirat pe jucătorii care participă la el. Este al treilea sezon al meu aici şi sunt stupefiat să văd continuând să joace la un asemenea nivel fotbalişti ca Gerrard, Rooney sau Lampard, deoarece Premier League istoveşte jucătorii", a spus Torres, în publicaţia duminicală News of the World.

Torres, accidentat de mai multe ori de când joacă în Anglia, mai spune că nu ar fi jucat în Premier League dacă nu l-ar fi avut antrenor pe compatriotul său, Rafael Benitez: "Este intransigent şi uneori obositor, dar ştie cum să mă motiveze. Dacă Rafa nu era aici, nu aş fi venit niciodată".

Fernando Torres a fost operat, recent, la genunchi şi va fi indisponibil aproximativ şase săptămâni, dar speră să fie recuperat la timp pentru a putea juca la turneul final al Cupei Mondiale din 2010. Clubul Manchester City ar dori să îl transfere pe Torres, însă FC Liverpool a respins, deocamdată, orice ofertă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici