Toţi jucătorii echipei Lazio, la înmormântarea lui Gabriele Sandri

Totţi jucătorii echipei Lazio vor fi prezenţi, miercuri, în jurul prânzului, la înmormântarea lui Gabriele Sandri, suporterul formaţiei romane ucis duminică de un poliţist, informează Gazzetta dello Sport.

3 afișări
Imaginea articolului Toţi jucătorii echipei Lazio, la înmormântarea lui Gabriele Sandri

Toţi jucătorii echipei Lazio, la înmormântarea lui Gabriele Sandri

"Clubul biancoceleste se va strânge în jurul familiei Sandri cu toţi jucătorii, tehnicienii, conducătorii, angajaţii", se arată pe site-ul oficial al echipei Lazio Roma.

Presa italiană notează că, marţi, o serie de personalităţi i-au adus un ultim omagiu lui Gabriele Sandri, între care preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal, Giancarlo Abete, vicepreşedintele Demetrio Albertini, preşedintele clubului Inter Milano, Massimo Moratti, primarul Romei, Valter Veltroni sau ministrul Sporturilor Giovanna Melandri.

De asemenea, preşedintele Italiei, Giorgio Napolitano, l-a sunat pe Cristiano Sandri, fratele lui Gabriele, pentru a-i transmite condoleanţe.

Funeraliile lui Sandri vor avea loc astăzi, la ora locală 12.00, la biserica San Pio X din Roma.

La 11 noiembrie 2007, Gabriele Sandri, în vârstă de 28 de ani, fan al echipei Lazio şi DJ în capitala Italiei, a decedat pe autostrada A1, din apropiere de Arezzo, unde au avut loc ciocniri violente între suporteri laziali şi fani ai formaţiei Juventus Torino. Prefectul din Arezzo a recunoscut, în faţa presei, că suporterul echipei Lazio Roma a fost împuşcat de un poliţist şi a susţinut că este vorba de o "tragică eroare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici