Toţi tricolorii au ajuns în cantonamentul României U21

Toţi tricolorii au ajuns în cantonamentul României U21, iar marţi seara au participat la antrenamentul condus de selecţionerul Daniel Pancu.

93 afișări
Imaginea articolului Toţi tricolorii au ajuns în cantonamentul României U21

Toţi tricolorii au ajuns în cantonamentul României U21

La antrenamentul de marţi seara, selecţionerul a avut la dispoziţie toţi tricolorii convocaţi. Ultimii sosiţi în cantonament, Cristian Mihai şi Alexandru Musi, au făcut un antrenament uşor pentru că veneau la mai puţin de 24 de ore de la ultimul meci jucat la echipele de club, transmite FRF.

Tricolorii vor pleca în Armenia, cu un zbor cu escală la Viena. „Din cauza faptului că nu există zbor direct de la Bucureşti spre Erevan, cel mai scurt traseu până în Armenia trece pe la Viena. Bucureşti, escală la Viena şi plecare spre Erevan reprezintă un zbor cu avionul, dus-întors, de 6468 km într-un timp de 16 ore. Din această cauză s-a decis ca echipa să plece cu 3 zile înainte, nu cu două cum era în mod normal, pentru a avea timp de refacere până la ora meciului”, arată reprezentanţii FRF.

Partida Armenia U21 – România U21 este programată marţi, 26 martie, de la ora 13.00.

România U21 face parte din Grupa E, alături de Elveţia, Finlanda, Albania, Muntenegru şi Armenia în campania de calificare la EURO U21 din 2025. Tricolorii sunt pe locul doi în grupă, la un punct distanţă de liderul Elveţia, şi mai au de disputat cinci meciuri în acest an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici