Tragedie în Mexic: surferul spaniol Oscar Serra a murit înghiţit de mare

  • Moment negru în Puerto Escondido, pe plaja Zicatela din Mexic.
  • Tânărul surfer spaniol Oscar Serra şi-a pierdut viaţa, după ce a fost doborât de un val uriaş.
  • Serra a nesocotit steagul roşu care îl avertiza că marea este agitată.
1589 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Mexic: surferul spaniol Oscar Serra a murit înghiţit de mare

Tragedie în Mexic: surferul Oscar Serra a murit pe mare

Potrivit primelor rapoarte din presa mexicană, băiatul din Valencia s-a prăbuşit, iar ajutorul primit a fost inutil.

Oscar Serra ar fi intrat în apă în ciuda condiţiilor care îl obligau să rămână pe mal. Agitaţia mării a fost marcată de steagul roşu.

În ultimele zile, în Puerto Escondino s-au generat valuri uriaşe, care au atras mai mulţi fani ai surfingului.

Miguel Castrillon a dat vestea dispariţiei lui Serra prin intermediul reţelelor sociale: „Un adevărat coşmar. Ne-am întâlnit în această dimineaţă, pentru a intra împreună în apă. Îmi voi aminti mereu acel zâmbet al tău: sper că acolo sus vei continua să fii persoana care ai fost”.

Ştirea a fost confirmată şi pe Twitter de Federaţia Spaniolă: „O zi de valuri mari în Zicatela ne-a dat o lovitură grea. Sincerele noastre condoleanţe pentru familie şi prieteni pentru pierderea lui Óscar Serra. Nu există cuvinte care să descrie atâta durere. Viaţa ştie să fie nedreaptă”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici