Transferul lui Blay de la Dinamo la Poli Timişoara a eşuat

Transferul fundaşului ghanez al echipei Dinamo, George Blay, la gruparea Poli Timişoara "nu mai este de actualitate", a anunţat gruparea bănăţeană pe site-ul său oficial, fără a oferi alte detalii.

1 afișare
Imaginea articolului Transferul lui Blay de la Dinamo la Poli Timişoara a eşuat

Transferul lui Blay de la Dinamo la Poli Timişoara a eşuat

În acelaşi timp, preşedintele clubului Poli, Marian Iancu, a anunţat, tot pe site-ul oficial al grupării, că fotbalistul Cristian Scutaru nu va fi cedat echipei Dinamo. "Am renunţat la transferarea lui Cristian Scutaru, care va rămâne în continuare în cadrul clubului nostru şi va juca sub formă de împrumut până în vară la FCM Reşiţa", a afirmat Iancu.

Oficialul timişorean a mai precizat că tinerii jucători Pantilimon, Luchin, Latovlevici, Popovici, Axente, Patras şi Scutaru sunt netransferabili.

Luni dimineaţă, conducătorii clubului Poli Ştiinţa Timişoara au anunţat că au ajuns la un acord de transfer cu FC Dinamo în ceea ce îl priveşte pe fundaşul ghanez George Blay şi au precizat că negociază cedarea fundaşului central Cristian Scutaru la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici