Transferul lui Claudiu Drăgan la Debrecen nu s-a finalizat

Atacantul Claudiu Drăgan a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că transferul său la formaţia Debrecen nu s-a mai realizat, după ce conducerea clubului maghiar nu a reuşit să vândă unul dintre jucătorii echipei de care depindea realizarea tranzacţiei.

196 afișări
Imaginea articolului Transferul lui Claudiu Drăgan la Debrecen nu s-a finalizat

Transferul lui Claudiu Drăgan la Debrecen nu s-a finalizat (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Transferul meu la Debrecen a căzut din cauză că cei de acolo voiau să-l vândă pe cel mai bun jucător al lor la o echipă din Franţa. Tratativele dintre cluburi s-a împotmolit, iar jucătorul lor nu a mai plecat, ceea ce a făcut ca transferul meu să intre în impas. Ei îmi spuseseră dinainte că transferul meu depinde de plecarea acelui jucător, aşa că, din punctul meu de vedere, au fost corecţi, dar nu am avut eu şansă", a spus Drăgan.

Drăgan, în vârstă de 29 de ani, a mai evoluat la Dinamo Bucureşti, UTA Arad şi Universitatea Craiova. El este jucător liber de contract, după ce în turul campionatului a fost legitimat la echipa de liga a treia, FC Baia Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici