Transferul verii în SuperLiga României: Chiricheş se întoarce după 10 ani la FCSB

  • Clubul FCSB a anunţat marţi că a ajuns la un acord cu Vlad Chiricheş, care va evolua din acest sezon la gruparea patronată de George Becali.
  • Fundaşul de 33 de ani a semnat un contract valabil un an.
468 afișări
Imaginea articolului Transferul verii în SuperLiga României: Chiricheş se întoarce după 10 ani la FCSB

Sursa foto: Facebook/FCSB

Chiricheş va îmbrăca din nou tricoul cu numărul 21 al celor de la FCSB şi are posibilitatea să joace în returul dublei cu CKSA 1948 Sofia, de pe 3 august, din Conference League.

Internaţionalul român a plecat în urmă cu 10 ani de la FCSB la Tottenham Hotspur, în 2013, pentru 9,5 milioane euro. El a evoluat la bucureşteni în perioada ianuarie 2012 - august 2013.

El a mai jucat în străinătate pentru SSC Napoli, Sassuolo şi Cremonese.

Chiricheş are 75 de selecţii la echipa naţională a României, pentru care a debutat în august 2011.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici