Transylvania Open WTA 250 beneficiază de o mutare strategică în calendarul tenisului feminin mondial. Când va avea loc ediţia din 2024

Cea de-a patra ediţie a turneului de tenis Transylvania Open WTA 250 va avea loc într-o perioadă total diferită faţă de cea la care i-a obişnuit pe iubitorii de tenis din România. WTA a decis să mute competiţia în perioada 3-11 februarie 2024.

455 afișări
Imaginea articolului Transylvania Open WTA 250 beneficiază de o mutare strategică în calendarul tenisului feminin mondial. Când va avea loc ediţia din 2024

Transylvania Open WTA 250 beneficiază de o mutare strategică în calendarul tenisului feminin mondial. Când va avea loc ediţia din 2024

Transylvania Open, votat de jucătoare cel mai bun turneu WTA 250 în 2022, a obţinut o nouă poziţie în calendarul Woman’s Tennis Association (WTA) şi revine în BT Arena la mai puţin de cinci luni de la încheierea ultimei ediţii.

Cea de-a patra ediţie a turneului de tenis din Cluj-Napoca va avea loc în perioada 3-11 februarie 2024, la începutul sezonului competiţional, imediat după Linz Open, turneul din Austria WTA500. Această schimbare îi oferă turneului o poziţie mai avantajoasă, cu şanse mari de a trage la Cluj şi mai multe nume mari ale tenisului mondial feminin.

Patrick Ciorcilă, directorul Transylvania Open WTA 250 a transmis printr-un comunicat de presă că „Schimbarea perioadei în care are loc Transylvania Open, din toamnă în iarnă, reprezintă un pas important pentru noi. Este o mişcare strategică şi suntem extrem de fericiţi că am reuşit să o implementăm.

Prin plasarea noastră la începutul calendarului, după Australian Open, vom fi printre primele turnee din circuit, sporind şansele noastre de a aduce la Cluj jucătoare valoroase. Prin programarea evenimentului după alte competiţii din aceeaşi zonă, oferim jucătoarelor posibilitatea de a continua seria de turnee în Europa.

Sperăm să ne menţinem şi în viitor această poziţie avantajoasă.”

Cea de-a patra ediţie a turneului de tenis din Cluj-Napoca va avea loc tot în sala polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca. Meciurile se vor juca indoor, pe hard, pe cele două terenuri de tenis care vor fi amenajate. În total, 32 de jucătoare vor concura la meciurile de simplu, şi 16 echipe la dublu, pentru 280 de puncte WTA şi premii în valoare de 267,082$. În plus, tabloul de calificări va avea 24 de jucătoare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici