Traore îşi cere scuze pentru gesturile sale de la meciul cu AS Roma

Atacantul ivorian al echipei CFR Cluj, Lacina Traore, şi-a cerut scuze, printr-un mesaj postat, joi, pe site-ul oficial al grupării ardelene, pentru gesturile obscene făcute la meciul cu AS Roma, scor 1-1, din ultima etapă a Grupei E a Ligii Campionilor.

22 afișări
Imaginea articolului Traore îşi cere scuze pentru gesturile sale de la meciul cu AS Roma

Traore îşi cere scuze pentru gesturile sale de la meciul cu AS Roma (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Pe această cale doresc să îmi cer scuze pentru gestul meu de la partida cu AS Roma, care nu a fost adresat suporterilor şi celor prezenţi ieri seară la stadion. De-a lungul partidei s-a acumulat o frustrare, din dorinţa de le oferi suporterilor CFR-işti un prilej de sărbătoare, iar datorită numeroaselor ocazii pe care le-am ratat tensiunea a crescut cu fiecare fază. Golul din minutul 89 a fost pentru mine o adevărata descătuşare al stresului acumulat, iar gestul pe care l-am făcut nu era îndreptat către absolut nimeni prezent la partida noastră cu Roma. Gestul meu a fost unul impulsiv, respect şi iubesc atât suporterii cât şi clubul, cărora ţin să le mulţumesc că mi-au dat această şansă de a juca în Champions League. Le urez tuturor sărbători fericite, multă sanătate iar pentru noul an promit tuturor că voi înscrie cât mai multe goluri, astfel încât să readuc fericirea în sufletul suporterilor", a declarat Traore.

Publicul de pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" l-a huiduit deseori pe atacantul Lacina Traore, fiind nemulţumit de ratările jucătorului, iar acesta le-a răspuns cu gesturi obscene după ce a înscris golul egalizator din meciul de miercuri, cu AS Roma.

Traore a avut mai multe ocazii de gol pe care le-a ratat cu seninătate, iar de la mijlocul reprizei secunde publicul a început să-l huiduie la fiecare atingere a balonului. În cele din urmă, el a reuşit să înscrie cu o lovitură de cap în minutul 89, după care s-a îndreptat către galeria CFR-ului făcând gesturi obscene. El nu s-a oprit şi a continuat să gesticuleze către toate tribunele stadionului, fiind cu greu calmat de coechipieri. Spectatorii au continuat să-l apostrofeze şi să-l înjure până la sfârşitul meciului.

Pentru gesturile sale, Traore a fost avertizat de arbitrul meciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici