Trece de la o soră la alta: Simona Halep vs Serena Williams, în optimi la Australian Open

Presa internaţională a felicitat-o pe Simona Halep pentru dorinţa şi tăria de care a dat dovadă în turul al treilea de la turneul de Grand Slam, Australian Open. Liderul WTA a trecut de Venus Williams, iar meciul din optimi este văzut ca o finală.

2633 afișări
Imaginea articolului Trece de la o soră la alta: Simona Halep vs Serena Williams, în optimi la Australian Open

Simona Halep vs Serena Williams, în optimi la Australian Open. Presa internaţională aşteaptă întâlnirea

Halep se va duela cu sora mai mică a lui Venus, Serena, pe care a reuşit să o învingă o singură dată în cele nouă întâlniri din istoria celor două sportive.

"Halep o învinge pe Venus, îşi îndreaptă privirea spre Serena" este titlul dat de site-ul oficial al competiţiei, ausopen.com, care au precizat că Simona "a învins-o pe Venus Williams, 6-2, 6-3, într-un mod grandios".

"Simona Halep, de la o Williams la alta", notează jurnaliştii de la publicaţia din Franţa, L'Equipe, care o felicită pe jucătoarea din România pentru că a reuşit să rămână în picioare după acest meci. Simona Halep a început meciul cu Venus cu un bandaj pe coapsa stângă. Liderul WTA a mărturisit că nu a putut dormi după duelul din primul tur cu Kanepi, din cauza durerilor de la picioare.

"S-a întâmplat: Halep şi-a găsit cea mai bună formă pentru a o întâlni pe Serena la Melbourne", este titlul dat de wtatennis.com.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici