Trei jucătoare de la CSS Târgovişte excluse din echipă din cauza indisciplinei

Trei componente ale echipei CSS Târgovişte au fost excluse din lotul formaţiei din Liga I de fotbal feminin din cauza indisciplinei, măsura fiind luată după ce fotbalistele au făcut o petrecere şi l-au agresat verbal pe paznicul căminului unde s-au distrat.

4 afișări

Directorul Clubului Şcolar Sportiv din Târgovişte, profesorul Gheorghe Tzietzicles a declarat că sportivele obişnuiau să lipsească de la antrenamente şi aveau mari probleme de educaţie. "Am mai trecut, însă cu vederea. Măsura dură am fost nevoiţi să o luăm vineri, după ce fetele au dat o petrecere de pomină şi l-au agresat verbal pe paznicul căminului unde a avut loc distracţia", a explicat Tzietzicles.

Conducerea CSS Târgovişte susţine că are probe că fotbalistele Flori Berta, Andreea Cojocaru şi Sorina Amza au dat o petrecere pentru una dintre sportive, care îşi serba ziua de naştere, iar fetele au băut, au dansat şi în final s-au certat cu paznicul căminului. Comisia de Disciplină a CSS Târgovişte s-a întrunit de urgenţă şi a luat măsuri împotriva jucătoarelor, excluzându-le din lot, decizie aprobată şi de antrenorul Gheorghe Dumitraşcu.

Flori Berta a declarat că măsura de excludere din lot este o răzbunare a conducerii CSS Târgovişte. "Recunosc că am participat la petrecere, dar niciuna dintre noi nu s-a îmbătat şi nici nu am făcut scandal. S-au spus numai minciuni şi probabil că au vrut să găsească un motiv ca să nu ne mai dea banii acum, la sfârşit de tur. Eram în «pericol» să terminăm pe locul întâi şi probabil vor să facă economii", a afirmat sportiva.

Conducerea Clubului Sportiv Târgovişte a declarat că a fost pentru ultima dată când a mai permis organizarea unei petreceri în cantina căminului şi a interzis, începând de vineri, intrarea în clădire cu băuturi alcoolice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici