Trei jucători de la Paris Saint-Germain au fost testaţi pozitiv cu coronavirus

  • Cei de la PSG au anunţat că 3 jucători şi un membru din staff-ul echipei au avut covid
  • Jucătorii s-au aflat în izolare şi au avut simptome
  • Numele lor nu au fost făcute publice
149 afișări
Imaginea articolului Trei jucători de la Paris Saint-Germain au fost testaţi pozitiv cu coronavirus

Trei jucători de la Paris Saint-Germain au fost testaţi pozitiv cu coronavirus

Paris Saint-Germain a anunţat că 3 jucători de la echipă şi un membru al staff-ului au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. PSG a fost desemnată campioana Franţei după ce sezonul a fost oprit definitiv din cauza pandemiei de coronavirus.
 
Cei de la PSG au dezvăluit că persoanele testate pozitiv au afişat simptome în perioada în care s-au aflat în izolare. Între timp, ei s-au vindecat şi pot să reia pregătirea. Numele celor testaţi pozitiv nu a fost publicat.
 
PSG este calificată în sferturile UEFA Champions League după ce a eliminat-o pe Borussia Dortmund în optimi. Însă echipa lui Thomas Tuchel nu va juca nicio partidă oficială până la reluarea competiţiei, în luna august.
 
https://twitter.com/PSG_inside/status/1275455514206277639

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici