Trei jucători români de la naţionala U21 sunt doriţi de Napoli

Performanţa României U21 a atras toate privirile asupra fotbaliştilor antrenaţi de Mirel Rădoi, care au jucat sub atenta observaţie a scouter-ilor unor echipe importante din Europa.

4220 afișări
Imaginea articolului Trei jucători români de la naţionala U21 sunt doriţi de Napoli

Trei jucători români de la naţionala U21 sunt doriţi de Napoli

România U21 a părăsit dramatic EURO 2019 U21, 2-4 în semifinala cu Germania, meci decis abia în ultimele minute de golurile lui Waldschmidt şi Amiri. Semifinalistă la prima participare la turneul final după 21 de ani, generaţia lui Puşcaş şi Hagi pleacă acasă cu o performanţă neaşteptată şi cu calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo în buzunar. Astfel, odată cu eliminarea de la EURO 2019, tricolorii se pot aştepta la transferuri importante în această vară, iar presa din străinătate a adunat informaţii în privinţa lui Cristian Manea, Alex Cicâldău şi Dragoş Nedelcu. Şi Ştefan Radu (32 de ani) de la Lazio ar putea ajunge pe San Paolo, după ce clubul l-a înştiinţat că nu va face deplasarea cu echipa în cantonamentul din această vară.

Mondo Napoli a evidenţiat prestaţia naţionalei lui Rădoi la EURO 2019, despre care a scris că "a fermecat pe toată durata turneului final". De asemenea, jurnaiştii italieni au rămas impresionaţi de George Puşcaş şi Ianis Hagi, ultimul fiind descris ca "fiul unei arte (n.r. - Gică Hagi)", iar sursa citată susţine că şeful scouter-ilor de la Napoli, Maurizio Micheli, şi-a notat trei tricolori în agenda sa.

Micheli i-a analizat cu multă atenţie pe Alex Cicâldău, Alex Manea şi Dragoş Nedelcu, iar cei trei au terminat pe plus în viziunea oficialului lui Napoli, urmând a fi monitorizaţi pe viitor în vederea unor eventuale mutări în Serie A.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici