Trei persoane reţinute pentru că au aruncat diverse obiecte în maşina lui Gigi Becali

Trei persoane au fost reţinute şi sancţionate pentru că au aruncat cu diferite obiecte spre maşina finanţatorului stelist Gigi Becali, după meciul câştigat de Dinamo, scor 0-1, în etapa a XXVIII-a a Ligii I.

44 afișări
Imaginea articolului Trei persoane reţinute pentru că au aruncat diverse obiecte în maşina lui Gigi Becali

Trei persoane reţinute pentru că au aruncat diverse obiecte în maşina lui Gigi Becali (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

"Trei persoane au fost reţinute şi sancţionate pentru că au aruncat cu diferite obiecte spre maşina lui Gigi Becali, iar doi fani diamovişti au fost reţinuţi pentru întocmirea de dosare penale, deoarece au introdus şi au folosit materiale pirotehncie în stadion. După analiza video va urma identificarea altor fani dinamovişti", a declarat pentru MEDIAFAX Florin Hulea, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Echipa Steaua a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Dinamo, în etapa a XXVIII-a a Ligii I, reuşind să câştige derbiul cu numărul 124 dintre cele două grupări bucureştene printr-un gol marcat de Gabriel Torje în minutul 62.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici