Tribuna stadionului echipei Eibar a cedat în meciul cu Sevilla

Partida terminată cu scorul de 3-1 pentru Sevilla, în deplasare cu Eibar, a fost întreruptă timp de 10 minute după ce peluza în care se aflau fanii andaluzi a cedat din cauza presiunii.

221 afișări
Imaginea articolului Tribuna stadionului echipei Eibar a cedat în meciul cu Sevilla

Tribuna stadionului echipei Eibar a cedat în meciul cu Sevilla

Imediat după ce Ever Banega a marcat golul de 2-0 din penalty, în minutul 58, mijlocaşul s-a îndreptat către fanii andaluzi pentru a sărbători golul. Totuşi, bucuria s-a transformat într-un moment de panică.

Gardul peluzei a cedat sub presiunea suporterilor şi aceştia au căzut unii peste alţii pe terenul stadionului lui Eibar. Fotbaliştii şi oamenii de ordine s-au grăbit să-i ajute, dar trei oameni au fost răniţi şi unul a fost transportat de urgenţă la spital.

Partida a fost întreruptă timp de 10 minute, dar s-a reluat şi Sevilla a câştigat într-un final cu 3-1 datorită golurilor lui Andre Silva şi Banega, care a înscris de două ori. Pentru gazde a înscris Jordan, în minutele de prelungire ale partidei.

VEZI aici imaginile

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici