Tricolorii pregătesc partidele cu Azerbaidjan şi Kazahstan din preliminariile Futsal World Cup 2024

Naţionala de futsal seniori a României s-a reunit sâmbătă seară la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia pentru cele două partide rămase de disputat în Grupa A a Elite Round-ului calificărilor pentru Cupa Mondială de anul viitor, competiţie care va fi găzduită de Uzbekistan.

95 afișări
Imaginea articolului Tricolorii pregătesc partidele cu Azerbaidjan şi Kazahstan din preliminariile Futsal World Cup 2024

Tricolorii pregătesc partidele cu Azerbaidjan şi Kazahstan din preliminariile Futsal World Cup 2024

În prima confruntare, tricolorii vor întâlni Azerbaidjan vineri, 15 decembrie, în deplasare. Meciul se va juca la „Baku Sports Palace” din Baku cu începere de la ora 18:00 (ora României).

Cel de-al doilea meci, în care România va întâlni liderul Kazahstan, e programat miercuri, 20 decembrie, la Sala Rapid din Bucureşti, de la ora 19:00.

Duminică, 10 decembrie, selecţionerul Endre Kacsó a condus primul antrenament al tricolorilor după reunirea de sâmbătă de la Mogoşoaia, informează frf.ro.

Naţionala României va pleca spre Baku miercuri, 13 decembrie, şi va reveni în ţară a doua zi după duelul cu Azerbaidjan.

Lotul lui Endre Kacsó pentru dubla de foc din această lună:

Portari: Petrişor Toniţă (CS United Galaţi), Theodor Lungu (CFR Timişoara);

Jucători de câmp: Bálint Andor, Iszlai Richárd, Kanyó Szilárd, Hadnagy István (toţi patru de la FK Odorheiu Secuiesc), Valentin Ilaş, Andrei Nemiţanu, Mihnea Toader (toţi trei de la CFR Timişoara), Vlăduţ Dudău, Daniel Araujo, Andrei Crăciun (toţi trei de la CS United Galaţi), Darius Nastai (CSM Deva), Paulo Ferreira (Paços de Ferreira), Szabolcs Mánya (Sepsi SIC Sfântu Gheorghe)

Programul meciurilor din Grupa A

Joi, 14 decembrie

Kazakhstan – Ţările de Jos, „Jekpe-Jek Hall”, Astana
Arbitri: Admir Zahovič, Aleš Mocnik Peric; Jernej Petek (toţi din Slovenia)

Vineri, 15 decembrie

Azerbaijan – România, „Baku Sports Palace”, Baku
Arbitri: Damian Grabowski, Slawomir Steczko; Monika Czudzinowicz (toţi din Polonia)

Miercuri, 20 decembrie

România – Kazakhstan, Sala „Rapid”, Bucureşti
Arbitri: David Glavonjic, George Jansizian; Kastriot Gerxhaliu (toţi din Suedia)

Ţările de Jos – Azerbaijan, „Topsportcentrum”, Almere
Arbitri: Dominykas Norkus, Mantas Pomeckis; Irmantas Kaprašovas (toţi din Lituania)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici