Trombetta: 1-0 e un scor prea mic, puteam câştiga mai clar

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a declarat, vineri, la finalul partidei cu Unirea Urziceni, scor 1-0, meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I, că echipa sa putea câştiga mai clar acest joc.

8 afișări
Imaginea articolului Trombetta: 1-0 e un scor prea mic, puteam câştiga mai clar

Trombetta: 1-0 e un scor prea mic, puteam câştiga mai clar

"Am câştigat pe merit, dar 1-0 e un scor prea mic, pentru că am avut multe ocazii de gol. Băieţii au depus un efort mare, este o victorie muncită, de moral. Trebuie să recuperăm handicapul de puncte. Nu putem spune că am reintrat în lupta pentru titlu, pentru că nu am ieşit niciodată din această luptă", a declarat Trombetta.

Referitor la accidentarea lui Didy, Trombetta a menţionat că jucătorul "s-a lovit la acelaşi genunchi la care a avut probleme în sezonul trecut". "Nu ştim cât de grav este, până nu va face investigaţiile necesare. Celelalte schimbări au fost făcute pentru că Dubarbier obosise, iar Culio a recepţionat o lovitură puternică. La pauză, am crezut că Trică nu va putea duce meciul până la capăt, însă a reuşit. Acum, trebuie să ne refacem bine până la meciul de marţi, cu Bordeaux, unde vom fi nevoiţi să dăm maximum din ce putem. Francezii sunt în formă, au câştigat cu 4-0 (n.r. - cu Le Havre), noi doar cu 1-0", a explicat tehnicianul.

Trombetta a spus că ar prefera un rezultat de egalitate la meciul Dinamo - Steaua, de sâmbătă. "Întotdeauna egalul e bun la alţii, când tu trebuie să recuperezi puncte", a încheiat antrenorul clujenilor.

Formaţia CFR Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, echipa Unirea Urziceni, cu scorul de 1-0 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a XIII-a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici